Poslovno okruženje

“Kao i većina ambicioznih karijerista, svakodnevno sam izložena velikom eksternom i internom pritisku koji se ispoljava kroz različite simptome. Rešena da adresiram neke od njih, otpočela sam rad sa Petrom i naučila kako poboljšati fokus, prioritizovati, efektivnije koristiti svoje vrijeme i optimalno definisati i ograničiti svoje aktivnosti.

Malo je reci da me je sve to učinilo produktivnijom, odmornijom, smirenijom i boljim menadžerom.

Petar definiše problem u centru, a onda nudi alate i tehnike da ga rešimo. Uvek pripremljen i organizovan, njegova prezentacija je ležerna, što opušta i čini sve jednostavnijim i lakšim za prevazilaženje.  

Međutim, ono sto Petra čini zaista posebnim je to sto Petar voli ljude. On zaista voli svoj poziv i njemu je stalo. U ludom i brzom poslovnom svetu neophodan je makar jedan Petar da zaustavi vreme, navede da pogledamo izazov iz druge perspektive i izvuče najbolje iz nas.

Dr. Milica Mladenović, direktor Evropskog lanca nabavke i član Izvršnog odbora Evropskog entiteta, ICONEX, u vlasništvu Atlas Holdings

Profesionalni sportaši

Rad s Petrom meni je bio vrlo koristan i nakon svakog sastanka sam se osjećao bolje nego prije. Puno mi je puno pomogao kod pripreme bitnih utakmica, posebno u koncentraciji na svoje zadatke. Napravio sam napredak u razumijevanju kako moje ponašanje i razmišljanje utječe na moju igri. Također, kroz specifične zadatke povećao sam motivaciju unutar treninga.

Preporučio bih sportašima rad s Petrom zbog njegovog razumijevanja sporta i sportaša. Molim da me u slučaju potrebe zainteresirani slobodno kontaktiraju, ako žele kroz razgovor steći bolji dojam.”

– Petar Muslim

Olimpijski pobjednik i svjetski prvak u vaterpolu  Član VK Hannover