Vedrana Brnčić

Kao direktorica poveće tvrtke i sportaš takmičar itekako sam svjesna što znači mukotrpno raditi, neprestano tražiti optimalna rješenja, a sve u cilju postizanja što boljih, većih, snažnijih rezultata.
No isto tako je jasno, da velika količina truda, po principu ”radi više”, nije nikakva garancija postizanja uspjeha. Petar je meni uz pomoć njegove stručnosti, prebogatog znanja, adekvatnog načina komunikacije i razumijevanja strahovito pomogao na kontinuiranom ostvarenju malih, svakodnevnih zadataka, s ciljem povećanja efikasnosti i realizacije svojih krajnjih rezultata. Druga spoznaja na koju mi je ukazao, a koja se pokazala kao izričito bitan faktor u postizanju izvrsnosti na poslu, je upravljanje svojim vremenom i energijom. Petrove tehnike na vrlo brz, efikasan, praktičan način uče kako postići ispravno, proaktivno i konstruktivno ponašanje u radnoj sredini.
Uz pomoć stručnog znanja i edukacija od strane gosp. Nikolića, garantirano će se povećati praktičnost, svrsishodnost, viša razina zadovoljstva cijeloga kolektiva, te neminovno povećanje uspješnosti cijele tvrtke.